maanantai 18. helmikuuta 2013

NICE MONDAY


Muutamat viimepäivät on sujunu ihan mielettömän kivasti! Menin lauantaina Maman luokse ja meillä olikin vaikka mitä puhuttavaa kun ei oltu taas hetkeen nähty. Perinteiseen tapaan kuvailtiin muistikortti täyteen ja tälläkertaa pystytettiin meidän kotistudio keskelle tietä ja saatiin räpsittyä kivoja talvikuvia! Sormien jäädyttämisen jälkeen laulettiin karaokea ja testailtiin miltä pelkkä pianosäestys kuulostais. Ihan hyvin se vissiin meni ja meillä onkin kesälle vähän suunnitelmia laulamisen suhteen. ;)
Lähdin Mamalta eilen joskus kolmen aikoihin ja suuntasin siitä melko suoraan hoppireeneihin. Tuun aina tanssimisesta tosi hyvälle tuulelle ja tunnin jälkeen oon ihan ihmeissäni kuinka aika menee niin nopeesti ja voisin heti perään tanssia vielä muutaman tunnin lisää!
En oo yhtään maanantai-ihmisiä ja mun yllätyksekseni tää päivä on ainakin tähän asti ollu tosi kiva, vaikka koulua olikin kasista neljään sisältäen matikan kaksoistunnin viimeselle tunnille. Tänään alkanut uus jakso saattaa tosin vaikuttaa asiaan, koska nää ekat tunnit on aina vähän rennompia. Mun kivan päivän kruunas vielä se kun tajusin koulusta pois lähtiessäni, että ulkona on vielä valosaa! Kyllä se kesä sieltä vielä tulee!
Taidankin lopettaa tän postauksen nyt näihin tunnelmiin ja laitan muutamat kuvat viikonlopulta tähän perään, enjoy! (:
esdrtftyuu
dgfhjkl

sormii
mamaa
rtfyghu
ertyui
ertyui
edrftghyj
hujik

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti