sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

TERMINAALIHOITOOO

Ristus mikä reissu. Muutaman yön valvominen/aikasin herääminen alkaa kyl tässä vaiheessa tuntua ja oisin jo ihan valmis menemään tonne omiin lakanoihin nukkumaan. Haluan kuitenkin tehä tän postauksen  nyt valmiiks ja fiilistellä näitä muutamaa viimepäivää!
junaaa
sedrftgy
cheeek
ÄMGEEEE
sdfghjk
sovituskoppii
building
esdrfthj
wserftygh
drtfyguh
swedeeen
ftyhuikj
nallee
serdtyui
Meillä oli tosiaan ihan huikeet kolme päivää Maman ja muiden matkaseuralaisten kanssa. Hypättiin torstai aamuna junaan ja iltapäivällä vaihettiin kulkuvälinettä Viking Line Gabriellaan. Ite laiva ei ollu mikään kovin kummonen ja pieni kasvojenkohotus ei ois ollu pahitteeks, mutta se ei silti haitannu menoa! Tunnelma oli just sitä mitä Ruotsin laivalta voi vaan odottaa! Menoiltana siellä esiinty Cheek ja Mikael Gabriel tuli siinä siivellä mukana ja hyvän keikan pojat kyllä veti, vaikka olikin vissiin vähän kuuma siellä lavan puolella. Lähettiin Perjantaina käymään maissa ja pienen säätämisen jälkeen löydettiin Tukholman keskustaan ja shoppailtiin siellä muutama tunti. Mulla oli jotenkin sellanen fiilis, ettei kaupoista löydy mitään kivaa, joten mun saalis jäi tälläkertaa aika pieneks. Esittelen kuitenkin niitä vähäisiä ostoksia seuraavassa postauksessa! Viiden aikaan laiva lähti takaisin Suomeen päin ja ilta jatkui juhlimalla pienimuotosesti mun synttäreitä ja osallistuttiin karaokekisaan levottomalla tuhkimolla. Toi ilta oli jotenkin sellanen, mitä en tuu varmasti unohtamaan koskaan! Tänä aamuna lähettiin puolikuolleena aamupalalle ja taxfreen kautta kohti kotia. Junamatka meni vähän sumun peitossa kuunnellessa meidän neljän hengen paikalla istuvaa kanssamatkustajaa, joka puhui taukoamatta koko matkan Helsingistä Tampereelle. Vähän säälitti, kun oltiin kaikki tosi väsyneitä ja kukaan ei ollu oikein innostunu puhumaan sille. :D

Huomenna tiedossa sitten kakkujen leipomista ja etukäteistä synttärien juhlintaa part 2! Pitäkää kiva viimeinen lomapäivä ne kenellä nyt loma vielä on! (:

2 kommenttia: