maanantai 12. elokuuta 2013

two days in Tallinn

Tää mun postaustauko ei todellakaan ollut suunniteltua, mutta jotenkin tän postauksen tekeminen on aina vaan venynyt ja nyt vihdoinkin saan aikaseks istua koneen ääreen näpyttelemään tätä!
Tehtiin tosiaan äitin kanssa viimeviikon alussa pieni pikavisiitti Tallinnaan viimesen lomaviikon kunniaks ja meillä tulikin oikein onnistuneet kaks päivää shoppaillessa, kierrellessä vanhaa  kaupunkia, syödessä hyvää ruokaa ja viettäessä mukavaa äiti-tytär laatuaikaa! Tämmöset reissut on kyllä kivoja, koska meillä on äitin kanssa tosi vähän yhteistä aikaa ja yleensä nähäänkin vaan sillon kun toinen on lähössä tai tulossa jostain.
Tallinna on mun mielestä tosi kaunis kaupunki varsinkin kesällä. Vaikka se sijaitseekin vaan tuolla rapakon toisella puolella niin tulee heti erilainen fiilis kun astuu toiseen maahan! Oisin voinut viettää siellä muutaman ylimääräisenkin päivän, mutta ehkä siihen tulee vielä tilaisuus joskus myöhemmin!
Sain shoppailtua vähän uusia juttuja koulua varten ja muutamia tanssivaatteitakin tuli osteltua (ensviikolla alkaa reenit jee!). Erityisen tyytyväinen oon mun uuteen reppuun, hyvästi siis hartiajumit ja selkäkivut! En oo varma tykkäättekö lukea ostospostauksia, mutta voisin semmosen taas väsäillä jos kiinnostusta löytyy? Siinä sivussa voisin esitellä muutaman aiemmin kesällä hankitun jutun. :)
wsedrtyui
2013-08-12 tallinnan reissua2
ertyuio
kjhgfh
ertyjhgy
ertyuio
2013-08-12 tallinnan reissua4
e465rt7yui
wertyui
Tänään oli back to basics, eli toka lukiovuosi saatiin alulle! Jollain oudolla tavalla musta on kiva että kesä siirtyy pikkuhiljaa syksyyn ja saa jotain rutiinia elämään. Rutiinista puheenollen...taidankin siirtyä kohta salille tekemään reeniä! Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti