tiistai 23. huhtikuuta 2013

We're born with millions Of little lights shining in the dark


Oon yrittäny piristää itteeni noiden viimeaikaisten vesisateiden keskellä ja oonkin onnistunu siinä loistavasti näillä jutuilla:
erftygyhkjl
- Ostin vihdoinkin uudet mustat dr.denimit kun edelliset pääs taas yllättämään ja loppujenlopuks ne hajos käsiin. Lisäks ostin jo aiemmin kuolatun biker mallisen tekonahkaliivin ja alekupongin kanssa se ei tullut maksamaan kun vähän päälle parikymppiä. Materialismionnellisuus.
ertyuio
- Otin kaverin muutamaks yöks meille ja päätettiin näyttää masterchefin taitojamme ja loihdittiin eilen pestopastaa avokadosalaatin kanssa, nam.
rtyuio
- Sunshinen kuuntelu samaan aikaan kun näkee vesipisaroitten ropisevan huoneen ikkunaan.

Tähän listaan pitäis vielä lisätä keilaus kavereiden kanssa, jonka hävisin aika ylivoimasesti. En edes tajua miten on mahollista saada siihen tauluun enemmän viivoja kun numeroita! Kyllä musta vielä joskus mestarikeilaaja tulee ;) Lisäks kavereiden kanssa bailaaminen, karaoke ja amarillon ruoka saa aina hyvälle tuulelle, siitä lisää seuraavassa postauksessa, joten stay tuned!

4 kommenttia:

  1. nami, mitä ruokaa :)!
    mikä kamera sulla muuten on?:D

    VastaaPoista
  2. niimpä, kannattaa kokeilla ;) mulla on Canon eos 550D

    VastaaPoista
  3. Mistä toi nahkaliivi on? oon ettiny tommosta, ois upee erivärisen pitkähihasen päällä. vähänku semmonen takki missä on erimateriaalia hihat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toi on H&M:stä :) toi on kyllä tosi kiva ja voi yhdistellä tosi monella tavalla!

      Poista