keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Viikonloppua

Viettelin viime viikonloppua Joelin kanssa ja ajattelin kerrankin ottaa muutaman kuvan meidän viikonlopusta. Tää on vähän pikakelaus noista muutamasta päivästä, mutta eipä me mitään hirveän ihmeellistä tehtykkään.
drftyguhi
Perjantai illasta on muodostunu meille jo pieni perinne, kun lähes aina eksytään jossain vaiheessa iltaa Filmtowniin vuokraamaan leffa.. Ja leffaahan ei voi kattoa ilman herkkueväitä, joten napataan sieltä yleensä mukaan myös pussillinen karkkia.
varpit
Tavalliseen tapaan nukuttiin lauantaina pitkään ja makoiltiin sängyssä ilman mitään kiirettä. Rakastan maailman eniten kiireettömiä aamuja kun saa tehdä asiat ihan rauhassa ja herätä ilman herätyskelloa ilman sitä tunnetta, että "olispa jo ilta, että pääsee taas nukkumaan"
Kollaasit14
2013-12-04 talvikuvailuja joelin kanssa2
2013-12-04 talvikuvailuja joelin kanssa
rtyiuoh
ertyuiop
Kun oltiin saatu ittemme vihdoinkin sängystä ylös, ajettiin Joelin luokse ja päätettiin käydä pienellä kävelylenkillä. Otettiin matkalla muutamat kuvat lumisateessa ja loppujenlopuksi oltiin molemmat niin uitettuja koiria, että päätettiin lähteä takaisin juomaan lämmintä kaakaota. Pahoittelen, että tää postaus painottuu nyt enemmän mun kuviin, kun toi toinen osapuoli ei ole ihan niin innoissaan kuvauksen kohteena olemisesta niin siitä saa harvoin näpättyä muita kuin salakuvia, haha. Kyllä mä vielä koulutan sen kameran eteen. ;)
drtfgyuhikj
2013-12-04 talvikuvailuja joelin kanssa4
Sunnuntaina oli joulukuun ensimmäinen päivä ja päätettiin tehdä aamupalaksi pitkästä aikaa lettuja.

Loppupäivä menikin ihan huomaamatta kun tehtiin Joelin äidin kanssa paperisia joulutähtiä ja intoiltiin joulua, myöhemmin käytiin vielä kyläilemässä heidän serkuillaan ja illalla palailin kotiin tyytyväisenä kivasta viikonlopusta.

2 kommenttia:

  1. Ooo noi kuvat on niin siistejä!! Määki haluun lumisia kuvia :) Kiva postaus kataseni♥

    Ps. Mulla on samanlainen varaskuva.. :DD oijjoi..

    VastaaPoista