tiistai 29. tammikuuta 2013

But dreams come slow and they go so fast

hooämmä
drftyguhi
koruu
koruja
ertfygu
2013-01-28 uus tucca1&2: Tilattiin kuun alussa pieni paketti kotijuttuja h&m:ltä meidän vielä keskeneräiseen kotiin, vaikka muutettiin tänne syyskuussa. Ehkä tää pikkuhiljaa alkaa valmistua kun saadaan maalattua seiniä ja rempattua keittiö ja wc oman näköseks. (:
3&4: Ostin Ginan alennusmyynneistä vähän aikaa sitten 1,50 € maksavan kaulakorun, jossa oli alunperin tollanen "kangas" päällä ja tuunailin sitä sitten vähän kivemman näköseks omasta mielestäni.
5: Mun hiusten latvat alkaa olla jo vähän huonossa kunnossa ja ostin Schwarzkopfin tehohoidon elvyyttämään niitä. Toi on kyllä tehokasta ja hiuksista tulee ihanan pehmeet ja kiiltävät.
6: Tossa näkyy vähän mun sunnuntain värjäilyn tulosta. Laitettiin vähän vaaleita raitoja, koska mulla on jo monta vuotta vaan värjätty juurikasvu piiloon samalla värillä ja päätin kokeilla jotain vähän erilaista! Kyllä noi selkeesti vaalenti ilmettä ja nyt muutaman päivän tarkkailun jälkeen oonkin ihan tyytyväinen vaikka hirveen suurta muutosta ei tullukkaan.

Nyt tää tyttö lähtee pumppiin ja vetää semmosen treenin että lihakset on kipeenä koko loppuviikon! heipat!

4 kommenttia: